Kotisivupalvelut

Kotisivupalvelut

Kotisivupalvelut auttaa, kun tarvitset yrityksellesi selkeät ja ammattimaiset kotisivut. Voit valita valmispaketeistamme jos olet jo ehtinyt perehtyä siihen, mikä sivuston tavoite on. Kun tarvitset lisää tietoa uniikiksi muokattavista vaihtoehdoista kotisivujen suhteen, kerro toiveesi,

pyydä tarjous tai kysy mieltäsi askarruttavista asioista!

Voimme harkita myös vanhojen sivujen muokkausta tietyin ehdoin, mutta on usein edullisempaa, nopeampaa, selkeämpää ja turvallisempaa tehdä kokonaan uudet kotisivut. Verkostojemme avulla löydämme teille varmasti sopivan ratkaisun.

Uudet nettisivut tuotamme pääsääntöisesti WordPress-alustalle, jonka käytön opastamme sinulle perusteellisesti. Suosittu WordPress-alusta vaatii säännöllistä ylläpitoa. Voitte sivuston valmistumisen jälkeen jatkossa hyödyntää myös päivityspalveluamme. Päivityspalvelumme on käytettävissänne edullisesti silloin, kun tarvitsette turvallisen vaihtoehdon esimerkiksi sivuston varmuuskopiointia tai tietoturvapäivityksiä varten.

Jos teillä on jo sopimus WordPress-yhteensopivasta kotisivutilasta jonkin palveluntarjoajan kanssa, hyödynnämme halutessanne sitä. Jos teillä ei ole vielä kotisivutilaa, autamme sellaisen hankinnassa.

kotisivupalvelut yritykselle wordpress

Woocommerce-verkkokauppa

Suosittu ja helppokäyttöinen verkkokauppa toimii liitännäisenä WordPress -ympäristössä. Rakennamme sinulle tyylikkään ja selkeän verkkokaupan. Woocommercen suosio on kasvanut tasaisesti vuosien varrella ja siitä on tullut erittäin vahva vaihtoehto erityisesti pienyrittäjän tarpeet huomioon ottaen. Woocommercen hyvä muokattavuus sekä lukuisat ominaisuudet tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon kun haluat myydä joko fyysisiä tai digitaalisia tuotteitasi verkossa. Woocommerceen on integroitavissa yleisimmät maksupalvelut sekä ajanvarausjärjestelmät.

Kysy lisätietoja!

Muut kotisivupalvelut

Tarjoamme myös opastusta kotisivujen päivittämiseen etänä, apua ohjeiden dokumentointiin sekä raporttien luontiin. Yleisin tuntiveloituksemme on 50€ + alv. 24%.

Kysy lisätietoja!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna